Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye mødepakker 2016
Mandag d. 16. juni 2014 af Andreas Bøttger

Velkommen i familien!

Odense Congress Center råder i forvejen over de eksklusive VIP-faciliteter på TREFOR Park, Odense Boldklubs hjemmebane.

Nu har vi føjet endnu et sæt mødelokaler med et sportsligt islæt til porteføljen af mødefaciliteter, i form af Odense Eventyr Golf Center, kun 10 minutters kørsel fra Odense Centrum.

Dagsfriske mødepriser i juli og august
Som noget helt særligt får du i juli og august dagmøder på OEGC til en knivskarp pris, så ring eller skriv til os på tlf. 6556 0350 eller mail konf@occ.dk - eller brug formularen til højre - og find ud af hvorfor jeres næste møde skal holdes på Odense Eventyr Golf Center.

Odense Eventyr Golf Center – i daglig tale OEGC – rummer store og lyse mødelokaler, der i april er blevet gennemrenoveret fra kælder til kvist.

Resultatet er lækre, moderne omgivelser med udsigt over de velplejede baner og naturskønne områder omkring green'en, der egner sig både til uformelle møder, konferencer og firmaarrangementer af enhver art.

Både lokaler og beliggenhed passer desuden perfekt til virksomhedens sommerfest, hvor der også er mulighed for at tilkoble golfarrangement med alt fra udstyr til instruktør. Du kan læse meget mere om "Golf for sjov" her.

Vi er på OCC særdeles glade for af kunne kalde Odense Eventyr Golf Center en del af familien, og ser frem til at udvikle videre på centerets kæmpe potentiale, til glæde for alle vores kunder.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd