Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Mødeøen Fyn
Fredag d. 13. januar 2012 af Andreas Bøttger

Dugfriskt nyhedsbrev fra OCC - vælg nu dine egne nyheder!

Der sker ting og sager på Odense Congress Center i disse tider: ny direktør, medlemskab af Best Western International – og nu har vores nyhedsbrev også fået en grundig renovering.

På Odense Congress Center er vi altid på udkig efter måder at gøre tingene bedre på, så din oplevelse hos os bliver så god som overhovedet muligt. Det er lige fra den måde, vi møder dig på i receptionen, til rengøringen på værelserne og maden i vores restaurant – vi er først glade når du er glad.

Vi er stolte af hele tiden at have et stort udbud af shows, koncerter, messer og konferencer samt stærke tilbud fra vores hotel og restaurant, og mens vi gerne vil vise dig det hele, så véd vi også at det let kan blive for meget af det gode.

Vælg dine egne nyheder
Derfor tilbyder vi dig nu, at du fremover kan vælge hvilke dele af OCC, du vil modtage nyheder og tilbud fra. Således har vi delt nyhedsbrevet op i fire følgende kategorier:

  • Show og event
  • Møder og konferencer
  • Messer og udstillinger
  • Hotel

Hver kategori har sit eget nyhedsbrev, og du bestemmer frit hvilke typer mails, du vil modtage. Som udgangspunkt har vi sat flueben ud for de første tre typer nyhedsbrev, mens du selv skal vælge hotel-nyheder til, hvis du vil have besked, når vi har særligt gode tilbud på f.eks. weekend-ophold. For at vælge til – eller fra – skal du klikke på "opdater nyhedsbreve", hvor du også kan ændre dit navn og din e-mail adresse.

Vi håber, at vores nye nyhedsbrev vil gøre det lettere og hurtigere for dig at finde det du leder efter på Odense Congress Center – og vi glæder os til at fortælle dig om alt det nye vi har gang i herude.

Go’ fornøjelse med læsningen!

HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
AKTUELT

Nye mødepakker

Dag- og døgnmøder - fra kr. 375,-

SENESTE NYHEDER
25-11-2015
25-11-2015
25-11-2015
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd