Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Mødeøen Fyn
Fredag d. 21. juni 2013 af Andreas Bøttger

Nye mødepriser - gratis fodbold til gæsterne

Hvert år er Odense Congress Center og BEST WESTERN Hotel Odense vært for mere end 600 møder og konferencer i alle størrelser, for kunder i alle dele af landet.

Vores dejlige, lyse lokaler og centrale beliggenhed gør os til et rigtig godt valg for både små og store arrangementer - og nu har vi gjort det endnu mere attraktivt at vælge os til arrangementer af enhver art.

Dels har vi fået nye og skarpe priser på vores internatmøder – dem kan du se på linket herunder – og dels har vi slået os sammen med vores kolleger i Odense Boldklub, så vi nu tilbyder alle gæster, der overnatter på eller før en hjemmekamp, billetter til kampen på stadion i Odense.

Nye priser på internatmøder på OCC

Klik på billedet for at læse mere om vores nye priser og hvordan du sikrer dig gratis billetter til OB's hjemmekampe.

Et møde hos os er altså ikke kun en komplet mødepakke med overnatning og bespisning – det er også muligheden for en gratis fodboldoplevelse med en af landets største klubber.

Vi ses på Odense Congress Center/BEST WESTERN Hotel Odense!

Tilmelding til nyhedsbrev

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd