Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Gratis mødeguide
Fredag d. 7. marts 2014 af Andreas Bøttger

Mød os på Møde & Eventmessen

Så er der kun få dage til et af årets højdepunkter for mødebookere: Møde & Eventmessen 2014 i Forum i København.

Messen løber af stablen den 12. og 13. marts, og Odense Congress Center har naturligvis sin egen stand, hvor vi glæder os til at møde jer og vise jer, hvad der rører sig af spændende ting i vores hus lige nu.

Vi har siden sidst bl.a. fået nye, eksklusive lokaler og eventmuligheder hos Odense Eventyr Golf Center, givet vores køkken og restaurant en gevaldig overhaling – og meget mere.

I anledning af messen har vi desuden strikket et særligt mødetilbud sammen til dig, der kun gælder de to dage messen varer. Kom forbi os og hør mere – og snyd heller ikke dig selv for at deltage i vores konkurrence om koncertbilletter og greenfees.

Du finder os på stand nr. 258 og i år er det salgschef Odense Congress Center, Tom Pedersen, og salgschef Odense Sport & Event, Lene Dahl, der er vores ansigter på messen.

Vi ses på Møde & Eventmessen 2014!

Læs mere om messen her.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd