Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Se hvad vi kan!
Mandag d. 16. juni 2014 af Andreas Bøttger

OCC-leverandør: Summerbird Chokolade

Kvalitet starter fra bunden – og kvalitet fra første til sidste bid er kendetegnet ved månedens OCC-leverandør: Summerbird Chokolade.

Summerbird leverer i dag chokolade til køkkenet på Odense Congress Center, ligesom det er det fynske firmas verdenskendte fyldte chokolader og flødeboller, der serveres til kaffen og som petit fours i vores restaurant.

Historien om en succes
Fra at være ud en lille familievirksomhed, med ønsket om at skabe en helt ny standard for marcipan og chokolade, har Summerbird siden grundlæggelsen i 1988 skabt sig et navn som en af dygtigste producenter af konfekture i verden.

I de lyse og kølige lokaler på Mandel Alléen i Assens, med udsigt over det fynske øhav, kombinerer Summerbirds dygtige chocolatierer klassiske ingredienser, som Valenciamandler og fransk Valrhona-chokolade, med mere eksotiske strejf af bl.a. passionsfrugtskum og lakrids.

Resultatet er en fantastisk intens smagsoplevelse, der matcher både en gourmetmiddag og en god kop kaffe efter en lang mødedag.

En fornem familie
Summerbird Chokolade er grundlagt af familien bag flere store danske gastronomiske flagskibe, herunder Restaurant Kong Hans i København samt Falsled Kro og Løgismose Vinimport.

Vi har valgt dem som leverandør på grund af deres kompromisløse tilgang til kvalitet, evnen til hele tiden at forny sig og overraske med nye varianter, samt ikke mindst den 100 % økologiske produktion.

Hvis ovenstående har vækket interessen – og måske appetitten – så husk, at du lige nu får Summerbird-chokolader til alle døgnmøder i juli og august måned. Klik her for at læse mere.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd