Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye hotelværelser
Fredag d. 1. august 2014 af Andreas Bøttger

Landskamp i Odense

Den 3. september lægger TREFOR Park – Odense Stadion – plæne til det bedste af det bedste dansk fodbold har at byde på.

Danmark møder Tyrkiet i den sidste venskabskamp før den vigtige kvalifikation til EM begynder, og hele Odense lægger sig i selen for at skabe en decideret fodboldfest før, under og efter opgøret.

Invitér jeres gæster til VIP-fodbold
På Odense Congress Center ser vi meget frem til landskampen, og har i anledningen sat tre forskellige VIP-pakker sammen, i vores lokaler på stadion.

LÆS MERE OM JERES HOSPITALITY-MULIGHEDER HER.

Netop TREFOR Park er et af vores mest populære venues for møder og konferencer, og nu er der altså mulighed for at kombinere Eriksen, Agger og de andre danske stjerner med en lækker sæsoninspireret middag i de eksklusive lokaler.

Du kan se jeres muligheder til landskampen ved at klikke på linket herunder. Husk desuden, at vi altid er klar til at give en rundvisning på TREFOR Park – der selvfølgelig er en del af vores koncert-for-mødekaffe koncept.

Rigtig god landskamp!

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd