Se hvad vi kan!
Onsdag d. 2. april 2014 af Andreas Bøttger

Konfirmationsklar?

Foråret er konfirmationstid, og mange har allerede booket lokaler til den store fest. Har I ikke lagt jer fast på rammerne for fejringen, eller er I på jagt efter det helt rigtige til næste år, så vil vi meget gerne have lov til at vise jer, hvad vi mener er nogle af byens mest attraktive lokaler - til rigtig gode priser.

Vi råder over tre dejlige - og meget forskellige - locations, som vi hellere end gerne viser frem.

Det er dels TREFOR Park, der er Odense Boldklubs hjemmebane og som giver jer VIP-faciliteter og udsigt over banen - perfekt til den unge OB-fan, eller hvis I vil prøve noget helt unikt.

Det er Odense Congress Center, hvor I får lyse og indbydende lokaler i alle størrelser, mulighed for overnatning og mad direkte fra vores dygtige kokke hos BEST WESTERN Hotel Odense.

Endelig kan I vælge de smukke og nyrenoverede rammer i Odense Eventyr Golfs Restaurant, hvor I fester i hyggelige omgivelser med udsigt over både banerne og Odenses skyline.

Uanset hvad I beslutter jer for, så garanterer vi et brag af en fest, hvor både mad, lokaler og service går op i en højere enhed.

Du finder vores specielt sammensatte konfirmationsmenu og -priser ved at klikke på linket herunder.

Klik her for at se menu og priser.

Har I spørgsmål eller lyst til at se nærmere på lokalerne er I altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende rundvisning. Skriv på konf@occ.dk.

Vi glæder os til at holde et brag af en konfirmation for jer!

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd