Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye døgnmøder 2016
Onsdag d. 11. marts 2015 af Andreas Bøttger

Koncert for Mødekaffe

Som en del af Odense Sport & Event har vi på OCC adgang til en bred palet af store shows, koncerter og fodboldkampe på Fyn. 

Det skal naturligvis også komme vores kunder til gode, så husk, at vi stadig forærer fire koncert- eller showbilletter væk, kvit og frit, hvis vores salgschef, Lene Dahl, må komme forbi jeres kontorer til et uforpligtende møde om vores møde- og konferencemuligheder.

Lige nu får du fire billetter til den store koncert med Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D og Dúné i Kongens Have den 20. august.

Det eneste du skal gøre er, at kontakte Lene på ld@ose.dk eller tlf. 65560271 - så er hun klar til en snak over en kop kaffe - med fire billetter til dit valg i tasken.

Hvis du ikke selv sidder med ansvaret for dette område, så kan du være en god kollega og give beskeden videre...

Rigtig go' fornøjelse - vi glæder os til at høre fra dig!

(Bemærk - der er tale om et begrænset antal billetpakker, der fordeles efter først-til-mølle princippet)

Der venter publikum en unik musikalsk oplevelse, når TV2 og Rasmus Walter tager i mod publikum på Valdemars Slot den 22. august 2014.

Det legendariske aarhusianske band behøver ingen yderligere introduktion, og deres noget yngre kollega fra samme by har efterhånden også slået sit navn fast på den danske musikscene. Kendt bl.a. som forsanger i bandte Grand Avenue har han senest leveret radiohittene "Dybt Vand" og "Endeløst".

Der er med andre ord lagt op til en musikalsk oplevelse på højt niveau, i omgivelser, der ikke fås meget smukkere herhjemme. Pop/rock-elskere kan godt begynde at glæde sig! 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd