Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Business nyhedsbrev
Fredag d. 28. marts 2014 af Andreas Bøttger

Koncert for Mødekaffe

Der venter publikum en fantastisk musikalsk oplevelse, når Thomas Helmig og TV-2 tager i mod publikum i Kongens Have, midt i Odense, den 23. august 2014.

I den anledning tilbyder vi dig nu fire billetter til koncerten, kvit og frit, hvis vores salgschef, Tom Pedersen, må komme forbi jeres kontorer til et uforpligtende møde om vores møde- og konferencemuligheder.

Det eneste du skal gøre er, at kontakte Tom på tope@occ.dk eller tlf. 5093 6180 - så er han klar til en snak over en kop kaffe - med fire billetter til den forrygende koncert i tasken. 

Hvis du ikke selv sidder med ansvaret for dette område, så kan du være en god kollega og giv beskeden videre...

Rigtig go' fornøjelse - vi glæder os til at høre fra dig!

(Bemærk - der er tale om et begrænset antal billetpakker, der fordeles efter først-til-mølle princippet).

Der venter publikum en unik musikalsk oplevelse, når TV2 og Rasmus Walter tager i mod publikum på Valdemars Slot den 22. august 2014.

Det legendariske aarhusianske band behøver ingen yderligere introduktion, og deres noget yngre kollega fra samme by har efterhånden også slået sit navn fast på den danske musikscene. Kendt bl.a. som forsanger i bandte Grand Avenue har han senest leveret radiohittene "Dybt Vand" og "Endeløst".

Der er med andre ord lagt op til en musikalsk oplevelse på højt niveau, i omgivelser, der ikke fås meget smukkere herhjemme. Pop/rock-elskere kan godt begynde at glæde sig! 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd