Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Julefrokost 2016
Mandag d. 27. februar 2012 af Andreas Bøttger

Jagt og Outdoor 2012 i april

Når landets største fagmesse med fokus på natur og fritid, Jagt & Outdoor 2012, for 15. gang åbner dørene fredag den 13. april 2012, bliver det med Danmarks Naturfredningsforening som ny samarbejdspartner. Sammen med de øvrige partnere er foreningen med til at gøre arrangementet i Odense Congress Center til stedet, hvor fritidsfolket mødes og henter inspiration og gode ideer.

Der  lægges stor vægt på, at det er en fagmesse og landsudstilling - et arrangement, hvor man som besøgende kan få den faglige rådgivning, man måtte efterlyse, hvad enten det drejer sig om den rigtige ryksæk, letvægtstelte, beklædning, en stang til fluefiskeri eller et nyt jagtvåben. Det er også her, man kan få en snak om de regler og den etik, der er forbundet med det at bevæge sig i naturen, vel og mærke på det seriøse plan som de professionelle brugere foretrækker at blive mødt af.

Tidligere hed den populære udstilling Jagt & Fiskeri, men Odense Congress Center ønsker at skærpe messens faglige profil og med navneskiftet er der taget afsæt i tidens trend - hvor fokus på naturen er vigtig for både jægere og fiskere - samt at "outdoor" er et begreb, der er blevet et fænomen. Ved at lægge vægt på, at der er tale om en fagmesse og landsudstilling sikrer OCC som arrangør sig , at udstillerne ved, at det er det seriøse, informative og idé skabende der er i højsædet. Det er det, der er med til at skabe fundamentet for udvikling på et marked i fremgang.

Standsalg forventes at starte september 2011, så måtte du eller din virksomhed ønske at deltage, er I velkomne til at kontakte projektleder Hans Henrik Jacobsen for yderligere info.

 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 13.04.2012
til 15.04.2012
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Congress Center
 
Billetinfo

Nærmere information omkring billetpriser m.m. følger!

 
Dørene åbner

Jagt & Outdoor 2012 har følgende åbningstider:

Fredag den 13. april kl. 14.00 - 19.00
Lørdag den 14. april kl. 9.00 - 17.00
Søndag den 15. april kl. 9.00 - 17.00

 
Links
 
Kontaktinfo

Projektleder Hans Henrik Jacobsen
Tlf.: 65 56 01 68
Mail: hhj@ose.dk

 
Tilkørsels muligheder
 
HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
Tilmelding til nyhedsbrev
ARRANGEMENTER
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd