Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye hotelværelser
Fredag d. 25. oktober 2013 af Andreas Bøttger

Hold trygt dit møde hos os

Tryghed er vigtig - især når du er ansvarlig for andre menneskers forretningsmøder og konferencer.

I Odense Congress Center ved vi, hvor meget det betyder for dig som mødebooker, at der er styr på tingene, at aftaler overholdes og uventede udfordringer løses hurtigt og effektivt. Det har vi lært af de mange tusinde møder og konferencer vi har afviklet over de sidste 25 år - og det kommer dig til gode. 

Hos os finder du mødelokaler i alle størrelser og til ethvert behov, i samme bygning som BEST WESTERN Hotel Odense og vores egen restaurant. Du får også et personale, der tager hånd om dit arrangement fra den første dag til de sidste gæster har forladt parkeringspladsen - og som har den problemfrie afvikling af jeres arrangement som førsteprioritet.

Kort sagt: I Odense Congress Center køber du ikke kun et møde eller en konference - du køber roen ved at vide, at du og din virksomhed er i trygge hænder. Lige nu har vi et særligt tilbud på konferencedøgn for kun kr. 1075,- - læs mere ved at klikke her.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd