Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye døgnmøder 2016
Mandag d. 3. februar 2014 af Andreas Bøttger

Hold din julefrokost på Odense Congress Center!

I november og december lukker Odense Congress Center helt op for julestemningen og inviterer til bords i hyggelige omgivelser – og i år har vi et helt nyt koncept.

Uanset om selskabet er stort eller lille, dækker vi op i et privat lokale, så I får en hyggelig og intim fest uden at skulle stå med alt det praktiske. Vi sørger også gerne for overnatning i et af hotellets mange værelser, så du slipper for at køre hjem i de sene aftentimer.

Menuen om aftenen byder på alle de klassiske danske retter, tilberedt af vors dygtige kokke med udgangspunkt i økologi og friske, fynske råvarer.

Se hele menuen her

Med en julefrokost på Odense Congress Center kan du forkæle kunder og kollegaer med årets lækre traditionelle julefrokostbuffet. Du kan også tage familie og venner under armen og få en dejlig aften, hvor der er taget hånd om alt fra velkomst til dessert. Der er rift om ikke mindst vores mindre, nyrenoverede lokaler, så book i god tid.

Du er mere end velkommen til at ringe til os for yderligere oplysninger – og vi er altid klar til at fremvise vores lokaler eller en snak om dine muligheder. Kontakt os på konf@ose.dk for yderligere oplysninger eller en uforpligtende fremvisning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd