Gratis mødeguide
Fredag d. 21. juni 2013 af Andreas Bøttger

Hold din fest hos os!

Skal du holde fest for din familie, venner eller din arbejdsplads? Vi har præcis hvad du skal bruge på BEST WESTERN Hotel Odense, Odense Congres Center og TREFOR Park - og med mere end 20 års erfaring sørger vi for, at dit arrangement bliver en succes - hver gang.

Byens bedste festlokaler i Odense Congress Center
På Odense Congress Center råder vi over alt hvad du skal bruge for at holde et brag af en fest helt op til flere tusinde mennesker. Vores rummelige og fleksible lokaler er idelle til større fester og receptioner - og vi leverer maden direkte fra hotellets køkken. I vælger frit mellem vores sale og haller i OCC eller de eksklusive, lyse og indbydende lokaler i Stadium Arena Fyn.

Læs mere om fest på Odense Congress/Stadium Arena Fyn her.

Fest på BEST WESTERN Hotel Odense
Til de lidt mindre arrangementer er festlokalerne i vores hotel det ideelle valg - I medbringer gæsterne og så sørger vi for resten, fra mad til oppyntning. I fester i samme bygning som vores hotel - perfekt for overnattende gæster - og har I specielle ønsker hjælper vi hellere end gerne med at gøre dem til virkelighed.

Læs mere om fest i BEST WESTERN Hotel Odense her.

Fest med fodboldstemning på TREFOR Park
Leder I efter anderledes lokaler til jeres fest, har brudgommen fodbold i blodet - eller vil I bare have en fantastisk udsigt til grønsværen for en af landets største fodboldklubber? Så er TREFOR stedet for jer - og vi leverer naturligvis den samme gode service (herunder mad fra hotellets køkken) som i Odense Congress Center.

Læs mere om fest på TREFOR Park her.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd