Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Mødeøen Fyn
Tirsdag d. 17. juni 2014 af Andreas Bøttger

NÆSTE MÅNED: Fynske fristelser

Den 28. august drager vores salgschef, Tom Pedersen, med en udvalgt skare af samarbejdspartnere og potentielle kunder ud i det fynske sommerlandskab, til en tur rundt til nogle af vores mest eksklusive leverandører.

Du må vente til næste måned med at høre nærmere om turens program, og hvordan du sikrer dig plads i (luksus)bussen - men allerede nu tør vi godt love, at dagen kommer til at slutte med et brag.

Når sommersolen nærmer sig horisonten tager vi nemlig plads i de smukke omgivelser i Den Fynske Landsby, til koncert med den uforlignelige Sir Tom Jones, der sidste år tog både publikum og anmeldere med storm.

Det bliver, kort sagt, en dag med de allerbedste fynske fristelser - tilsat et pift walisisk stjernestøv.

Ses vi?

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd