Nye hotelværelser
Fredag d. 6. december 2013 af Andreas Bøttger

Ferie-Fritid 2014 i Odense Congress Center

Hvis du allerede nu går og tænker i, hvad ferien i det kommende år skal bruges til, eller bare vil have inspiration til din fritid, så har vi rigtig gode nyheder til dig.

I januar 2014 fylder vi nemlig de store messehaller i Odense Congress Center til randen med ferieoplevelser, fra charterrejser til busture, golfferie, camping og meget, meget mere.

Til messen kan du se frem frem til at opleve både et golfområde med spændende golfrejse-destinationer og få muligheden for at øve golfsvinget i golfsimulatoren.

Du kan også slå vejen forbi DUTY FREE-området, hvor der vil være skarpe tilbud fra Hans Christian Andersen Lufthavnens udbydere af charterrejser, ligesom der er rig mulighed for, at shoppe lækre specialiteter og produkter.

Du finder desuden et stort område for camping- og outdoor, og resten af messen er fyldt med inspiration til spændende ferieoplevelser, specialrejser, busture og stærke tilbud til den næste ferie.

Ovenstående er kun nogle af de ting du kan se, prøve og købe på Ferie-Fritid 2014, der på alle måder byder på noget for enhver smag. Det gælder både for de store og små - og til sidstnævnte har vi indrettet et specielt børneområde, hvor blandt andet Herning Tivolipark kommer forbi og underholder.

Du kan læse meget mere om messen på www.ferie-fritid.dk eller finde os på www.facebook.dk/feriefritid.


Vi ses på Odense Congress Center til januar!

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd