Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye hotelværelser
Fredag d. 30. november 2012 af Rikke Hvidsteen

Det nye OCC.dk er i luften!

Først og fremmest vil vi gerne byde dig hjerteligt velkommen til Odense Congress Centers nye hjemmeside – OCC.dk.

Vi begejstrer gennem oplevelser, og med vores nye design, håber vi, at gøre det meget lettere for dig hurtigt og nemt at finde den oplevelse, du leder efter.

Der er ikke tale om et helt nyt site, men en genopfriskning af det gamle – med andre ord har vi givet OCC.dk en kærlig hånd, og forhåbentlig kan du både se og mærke forskellen fra den gamle side.

Sjov og seriøsitet
Det nye site er delt op i to – Fritid og Business.

Fritid er storslåede shows, mangfoldige og fantastiske koncerter med både nationale og internationale kunstenere samt messer med alt fra helse og heste til kunst og designertøj.

Business er til jer besøgende, der ønsker at afholde møder og konferencer – i alle størrelser. Men det er også til dig, der ønsker at arrangere eller deltage i forskellige fagmesser.

Den klare opdeling har vi lavet, for at du som besøgende kan finde de oplysninger, som er relevante netop for dig.

Der sker altid en masse nyt i Odense Congress Center, og hvis du vil holdes ajour med de oplevelser, vi tilbyder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Endnu engang velkommen til det nye occ.dk – vi håber, at du nyder dit besøg.

Vi modtager meget gerne forslag, idéer, kritik og ros fra dig, så hvis du har noget på hjertet, må du endelig give din mening til kende - skriv til anbo@ose.dk med ros ris og andre kommentarer.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd