Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Se hvad vi kan!
Fredag d. 21. september 2012 af Andreas Bøttger

Designer Bazaar - fantastiske tilbud!

Fyn har siden 2005 haft deres eget unikke modearrangement, som år for år bliver en større og større succes. Både besøgende og udstillere har efterhånden fundet ud af, at det er et must at være med på DESIGNER BAZAAR!

Når dørene slås op til efterårets udgave af DESIGNER BAZAAR, vil der igen være masser af de mest populære danske og udenlandske mærkevarer – samt kendte forretninger fra hele landet – repræsenteret. Der sælges ud af de udstillede varer, som både består af nye varer, restpartier og unikke kollektionsprøver, og det er muligt at spare helt op til 75%.

Oplev et gigantisk udvalg af tøj, sko, smykker og accessories og find masser af inspiration blandt de over 120 stande. Mens du shopper, er der live-DJ, der leverer den gode stemning.

Det er 15. gang DESIGNER BAZAAR afholdes i Odense Congress Center, og messen er på kort tid blevet en kæmpesucces, som har et besøgstal på over 15.000.

DESIGNER BAZAAR giver dig en helt fantastisk mulighed for at spare mange penge på alle de mærker, du går og drømmer om. Følg med på www.designerbazaar.dk, som løbende opdateres med nyheder. Her kan du se, hvilke mærker, der udstiller, og du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er helt opdateret på, hvad du kan forvente, når du besøger DESIGNER BAZAAR.

Hele Fyn og omegn venter på at dørene åbnes til et i særklasse fantastisk arrangement!

 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 05.10.2012 - kl. 10.00
til 06.10.2012 - kl. 16.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Congress Center
 
Billetinfo

Éntre kr. 60,- pr. person. Børn under 12 år gratis iflg. med voksne.

 
Dørene åbner

Lørdag den 6. oktober (10-17) og søndag den 7. oktober 2012 (kl. 10-16).

 
Kontaktinfo

Designer Bazaar
Nordre Frihavnsgade 88, 3 tv
2100 Kbh. Ø

CVR: 29390991

Kundeservice: info@designerbazaar.dk

Tilmelding til messer: jason@designerbazaar.dk

 
Tilkørsels muligheder
 
HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
ARRANGEMENTER
Tilmelding til nyhedsbrev
AKTUELT

Nye mødepakker

Dag- og døgnmøder - fra kr. 375,-

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd