Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye døgnmøder 2016
Torsdag d. 10. juli 2014 af Andreas Bøttger

Danmark-Tyrkiet på TREFOR Park

Den 3. september møder Danmark Tyrkiet i en venskabskamp på TREFOR Park. Det er os en stor glæde endnu en gang at kunne lægge by og stadion til en landskamp, og vi ser frem til at være centrum for den fantastiske stemning som landsholdet altid bringer med sig.

Der bliver ’gang i sagerne og sang i gaderne’ på både dansk og tyrkisk når Danmark og Tyrkiet møder hinanden på TREFOR Park i en vital venskabskamp blot få dage inden, kvalifikationen til EM 2016 i Frankrig går i gang.

Ifølge DBU vandt Odense værtskabet i konkurrence med andre danske byer, fordi byen udover et attraktivt stadion midt i Danmark vil skabe en dansk-tyrkisk folkefest i midtbyen i løbet af dagen.

Odense Kommune og Odense&Co har samarbejdet med Odense Sport & Event om at få landskampen placeret i Odense, og vil i den kommende tid sammen med blandt andre Odense Cityforening etablere en såkaldt ’fanmile’ i bymidten med boder, musik, konkurrencer og familieaktiviteter.

Alt i alt er der lagt i ovnen til en forrygende aften på TREFOR Park, hvor Morten Olsens tropper skal pudse formen endeligt af, inden det for alvor går løs i EM-kvalifikationen. 

Billetsalget til kampen billetter begynder 21. juli fra www.dbu.dk.

Vi glæder os til at se jer! 

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd