Se hvad vi kan!
Tirsdag d. 26. juni 2012 af Andreas Bøttger

Comedy Aid kommer til Odense

"Comedy Aid", tidligere kendt som "Talegaver til Børn", kommer i år til Odense, og selvom programmet for det store stand-up velgørenhedsshow, Comedy Aid 2012, endnu ikke er helt på plads, er billetsalget nu åbnet.

Lasse Rimmer og Omar Marzouk har påtaget sig værtsrollerne for showet, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge. Comedy Aid gæster i år Odense, Århus og København mellem jul og nytår.

Comedy Aid 2012 er 20 års jubilæum for FBIs – Funny Business Inc. - engagement i velgørenhed. Overskuddet går på fjerde år til Kræftens Bekæmpelses arbejde for børn og unge med kræft i livet.

Pengene bruges blandt andet til forebyggende oplysningskampagner, forskning i en bedre og mere skånsom behandling af kræftramte børn eller til at give børn, der har kræft tæt inde på livet, muligheden for at komme i en sorggruppe og bearbejde det virvar af tanker og følelser, de bærer rundt på.

På listen over de komikere, der stiller gratis op og sikrer en sund latter oven på juleanden, er blandt andre Simon Talbot, Christian Fuhlendorff , Thomas Hartmann Michael Schøt og Elias Ehlers.

HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
Tilmelding til nyhedsbrev
AKTUELT

Nye mødepakker

Dag- og døgnmøder - fra kr. 375,-

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd