Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Se hvad vi kan!
Mandag d. 5. marts 2012 af Andreas Bøttger

Christian Stadil på OCC

Normalt foregår møder og aktiviteter i Odense Sport & Events sponsornetværk på TRE-FOR Park, men i dagens anledning var arrangementet flyttet til lokalerne på Odense Congress Center.

Det vil være at gøre alle en bjørnetjeneste her at forsøge at opsummere Christian Stadils oplæg – han er en af de personer, der skal opleves ”live and uncut”. Det skal blot siges, at omdrejningspunktet for de følgende to timer var noget helt centralt både i Stadils privatliv og virke som virksomhedsleder og guru indenfor ledelse: karma.

Tanken om, at alt er forbundet og at vores handlinger vender tilbage og påvirker os er ikke ny, men måden Christian Stadil har formået at forene velgørenhed og succesrig virksomhedsdrift på, er inspirerende. ”Company karma” er ikke et buzzword uden indhold: det er vejen frem i det nye årtusinde, fortalte Christian Stadil – og han har resultaterne til at bevise det.

Video produceret af Skovdal&Skovdal.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd